Verzorging

Verzorging

Tijdens het Zummers Triduüm staan een groot aantal vrijwilligers en professionals klaar om onze gasten zo goed mogelijk te verzorgen.

Er wordt geprobeerd om iedere gast verzorging op maat aan te bieden. Onze gasten hoeven alleen maar te genieten en hoeven deze dagen nergens aan te denken. De verpleegkundigen houden bij welke gast wanneer medicijnen moet innemen en ook alle overige medische zaken worden door het team van verpleegkundigen meegenomen. Zo worden er bijvoorbeeld speciale ruimtes ingericht waar (tussen de middag) gerust kan worden.

verzorging

Daarnaast is er een grote groep gastvrouwen actief tijdens het Zummers Triduüm. Zij zorgen ervoor dat onze gasten een plek aan tafel krijgen, dat de jassen uitgedaan worden en ordelijk in de garderobe komen te hangen. Want stel je eens voor als ruim 100 jassen “zomaar” worden opgehangen en er na afloop naar iedere jas gezocht moet worden. Daarnaast blijven de gastvrouwen gedurende de gehele dag bij de gasten, bieden hulp waar nodig en staan altijd klaar voor een gezellig gesprek.

Zo beleven zij samen een gezellige, sfeervolle dag.

Iemand aanmelden

Wilt u iemand aanmelden voor het Zummers Triduüm? Dat kan via onderstaande knop.

Iemand aanmelden

Donaties

Draagt u het Zummers Triduüm een warm hart toe? U kunt ons steunen door te doneren.

Ja, ik wil graag doneren

Icon Nijssen Media